header


Továbbképzési tájékoztató 2019-2020 ősz-tél, BME


T Á J É K O Z T A T Ó (pdf)

Kedves Kolléga/Kolléganő!

Ismét meghirdetjük Tanszékünk most már hagyományosnak tekinthető, de tartalmilag megújított szakmai továbbképzési programját. A 2019-2020 őszi-téli „kollekciónk” a következő tanfolyamokat tartalmazza:  

-        Gabona-minőség és –minősítés (2019. december 4-5.)

-        Minőségirányítási rendszer és felügyelet a vizsgáló laboratóriumban (2020. január 14-15.)

-        Élelmiszer allergének analitikája és élelmiszerbiztonsági kérdései (igény szerint)

-        Gyorsvizsgálati módszerek az élelmiszeripar területén (igény szerint)

-        A közeli infravörös spektroszkópia alkalmazásai az élelmiszer-minőség ellenőrzésben (igény szerint)
Reméljük, hogy oktatási ajánlatunkban találnak elképzeléseiknek megfelelő témát és lehetőséget. Bármilyen kapcsolódó szakmai kérdés vagy kérés, esetleg egyedi igény felvetődése esetén szívesen állunk rendelkezésre.

Üdvözlettel, a résztvevő munkatársak nevében is:

Tömösközi Sándor, egyetemi docens


Sajtó megjelenések



.



További média megjelenések



Videó galéria



Partner szervezetek