Kedves Kolléga/Kolléganő!
Ismét meghirdetjük Tanszékünk most már hagyományosnak tekinthető, de tartalmilag megújított szakmai továbbképzési programját. A 2019-2020 őszi-téli „kollekciónk” a következő tanfolyamokat tartalmazza:
- Gabona-minőség és –minősítés (2019. december 4-5.)
- Minőségirányítási rendszer és felügyelet a vizsgáló laboratóriumban (2020. január 14-15.)
- Élelmiszer allergének analitikája és élelmiszerbiztonsági kérdései (igény szerint)
- Gyorsvizsgálati módszerek az élelmiszeripar területén (igény szerint)
- A közeli infravörös spektroszkópia alkalmazásai az élelmiszer-minőség ellenőrzésben (igény szerint)
Reméljük, hogy oktatási ajánlatunkban találnak elképzeléseiknek megfelelő témát és lehetőséget. Bármilyen kapcsolódó szakmai kérdés vagy kérés, esetleg egyedi igény felvetődése esetén szívesen állunk rendelkezésre.
Üdvözlettel, a résztvevő munkatársak nevében is:
Tömösközi Sándor, egyetemi docens
.