Üdvözöljük
a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara honlapján!
Budapest Megyei Szervezet
NMNK Budapest-Főváros Megyei Szervezete
Székhely: 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145.
Elnök Ferenczi Júlia 06-20/3710841 szenete@gmail.com
Alelnök Zsigó György 06-30/947-43-76 zsigogy@gmail.com
Titkár Kalmár Klementina 06-70/5032851 kalmarklementina@gmail.com

Hírek

Tájékoztatás

II. kategóriás növényvédő szerek forgalmazására, vásárlására és felhasználására jogosító engedéllyel rendelkező szakemberek továbbképzésére

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara Budapest-Fővárosi Szervezete, 2021. május 31-én, hétfőn 9 órakor növényvédelmi továbbképző („hosszabbító”) tanfolyamot indít a „zöldkönyves” végzettséggel rendelkező szakembereknek. A vizsganélküli tanfolyam 8 tanórás. A továbbképzésről a számla befizetése után postai úton, tanúsítványt kapnak. Ezt az állandó lakóhelyük szerinti megyei Kormányhivatal illetékes osztályán kell majd bemutatni és itt kell befizetni az engedély kiváltásához szükséges eljárási díjat is, mely jelenleg 4.000,-Ft.

 

A továbbképzés helyszíne: Budapest, XI. ker. Budaörsi út 141-145. sz. (A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság konferenciaterme)

Megközelíthető a 139, 8, 154, 87 jelzésű autóbuszokkal. Ezek a buszok közvetlenül az épület előtt állnak meg. A Nagyszeben utcai megállóban kell leszállni, mely a Sasadi úti megálló után következik. A pontos kezdés és adminisztrációs feladatok felgyorsítása miatt már 8 órától fogadjuk a hallgatókat.

 

A 431/2020.(IX.18.) Korm. rendeletben foglaltak betartását és betartatását a Képző és a Képzésben résztvevő magára nézve kötelezőnek tekinti. Részvétel csak a koronavírus járvány idején érvényes eljárási rend betartása mellett lehetséges (kézfertőtlenítés, maszkviselés, távolságtartás az ülésrendben)! Személyes felelősségünknek fontos szerepe van a COVID 19 vírus továbbterjedésének a megelőzésében, ezért kérem, hogy az ülésen viseljen védőmaszkot, előtte használja a bejáratnál elhelyezett kézfertőtlenítőt. Kérem továbbá, hogy a teremben tartsa a megfelelő személyes távolságot, és kerülje a másokkal történő fizikai érintkezést. Amennyiben beteg, lázas vagy a koronavírus tüneteit észleli magán, kérem, ne jöjjön el.

 

A továbbképzés díja: 15.000,- Ft/ fő mely összeget a kamarai szervezet számlájára kell átutalni. (A kamara ÁFA körön kívüli.) A gyorsabb ügyintézés érdekében a legjobb lenne, ha emailben küldhetnénk a számlát. Ezt kérem, hogy majd jelöljék be a jelentkezési lapon. A jelentkezés megrendelésnek minősül.

A mellékelt jelentkezési lap letölthető illetve egyből postázható is a www.zsigogyorgy.hu oldalról.

 

Kérem továbbá, hogy a tanfolyamra a személyi igazolványukat, a lejárt engedélyüket („zöld könyvet”), az aláírt jelentkezési lapot és a kitöltött felnőttképzési szerződést is hozzák magukkal!

 

A következő általunk szervezett továbbképzés Budapesten, 2022. tavaszán lesz. Tehát ezen a továbbképzésen azoknak is meg kell jelenniük, akiknek 2021-ben, év közben jár le az engedélyük.

 

Az adatok feltöltése központilag történik, ezért csak azok a kollégák vehetnek részt a továbbképzésen, akiknek a mellékelt jelentkezési lapja 2021. május 27-ig visszaérkezik a zsigogy@gmail.com -címre.

 

 

Amennyiben nincs internetes lehetőségük, akkor küldhetik postai úton is az aláírt jelentkezési lapokat az alábbi címre: Zsigó György 1037 Budapest, Toronya utca 15.

 

A képzéssel kapcsolatban felvilágosítást ad Zsigó György: +36 30/9474376 illetve zsigogy@gmail.com.

Események, rendezvények

Oktatások

Sajtó megjelenések

.

Média megjelenések

Partner szervezetek