Üdvözöljük
a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara honlapján!

Felhívás növényorvosoknak mezőgazdasági monitoring drónok által gyűjtött adatok feldolgozására, vizsgálatára lehetőséget adó magyar nyelvű online szoftver kedvezményes igénybevételére

 

Kedves Növényorvos Kolléga!

A drón technológia rohamos fejlődésének köszönhetően egyre több lehetőség kínálkozik arra, hogy mindennapjainkban, a munkánk során igénybe tudjuk venni ezen eszközök segítségét, szolgáltatásait.

A nyár folyamán egy olyan fiatalokból álló kutató-fejlesztő társaságot ismerhettünk meg, akik felismerték, hogy mit sem ér a drón, ha nem áll rendelkezésre megfelelő szakember, akinek tapasztalata és tudása elengedhetetlen, illetve egy olyan szoftver, ami az összes begyűjtött adatból jól értelmezhető, a gyakorlatban is hasznosítható információkat szolgáltat.

Ennek szellemében hosszas fejlesztési és kutatási periódus után elindult a csapat saját fejlesztésű adatfeldolgozó és monitorozó platformja az AGRONmaps.

 

Az adatgyűjtésben és  - elemzésben az MTA ATK Mezőgazdasági Intézet martonvásári kollegái nyújtottak kiemelkedő segítséget

Immár rendelkezésre áll az első magyar nyelvű online szoftver a mezőgazdasági monitoring drónok által gyűjtött adatok egyszerű feldolgozására, vizsgálatára. Hazai körülmények között, hazai szakértők segítségével fejlesztett megoldás, ami könnyen és hatékonyan használható /kínai és amerikai megoldások helyett/. Honlapjukon /agrontech.hu/, illetve az alábbi linken https://youtu.be/EWqKB3Lm8to  megtekinthető Dr Vida Gyulával /MTA ATK Mezőgazdasági Intézet Martonvásár Kalászos Gabona Nemesítési Osztály tudományos főmunkatárs, osztályvezető/ készített videójuk.

Az első magyar nyelvű online szoftver tulajdonosi gárdája a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara tagjai számára nagyvonalú ajánlattal áll rendelkezésre szolgáltatásukkal.

Szaktanácsadói csomagnak nevezett termékük belépési díja jelentős kedvezménnyel 130 000 Ft +Áfa helyett 75 000 Ft + áfa díjért érhető el, továbbá a mindenkori Szaktanácsadói csomag hektár áraiból 10% kedvezmény illeti meg a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara tagjait. Nagyon fontos és példa nélküli, hogy e csomaghoz prioritást élvező feldolgozás tartozik, vagyis a vizsgálatok gyorsan készülnek el. Ezzel a nem nyilvános csomaggal olyan speciálisan kialakított kedvezményrendszer előnyeit élvezhetik a kamarai tagok, mely ezidáig példátlan.

Kamarai tagjaink a honlapunkon megjelenő belépő kóddal, és érvényes kamarai tagsági igazolványukkal jogosulttá válnak a szolgáltatás használatára és a kedvezményekre.

A belépési kódot a honlapon az AGRONmaps menüpont alatt lehet elérni. Honlap címe: https://agrontech.hu/maps-kamarai-welcome/

A szoftverszolgáltatást nyújtó cég nyitott javaslatainkra, szakmai igényeink megfogalmazására, és további fejlesztéseiket, a Növényorvosi Kamara tagjainak visszajelzései alapján kívánják megvalósítani.

Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara

Program monitor képe:

(ráklikkelve megtekinthető nagyban)

Sajtó megjelenések

.

Média megjelenések

Partner szervezetek