Üdvözöljük
a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara honlapján!

Felhívás a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara tagjai részére!

 

A szakmai felelősségbiztosítás 2020-es nyomtatványai az alábbiakban találhatóak, melyek letölthetőek:

Amennyiben agrár szaktanácsadói tevékenységet is végez a Tag, akkor javasoljuk, hogy a kombinált verziót válassza, ahol mindkét tevékenységre szól a fedezet.

Mindhárom dokumentumra szükség van az új  tagoknak a jelentkezésénél, kérem, hogy scannelve, cégszerűen aláírva küldjék vissza ezeket a megadott e-mail címekre.

Collonade Nyilatkozat

Kitöltendő adatlap

Tagok_MNMNK-GrECo megbízás

 

A kitöltött nyomtatványokat kérjük, hogy a szokásos elérhetőségekre Kakas Eszter / Varga Zsolt  küldjék el a Tagok.

 

ÚJDONSÁGOK:

 

NÖVÉNYBIZTOSÍTÁS:

 

A Kamara elnökségével egyeztetve szeretnénk a szakmai felelősségbiztosítási programhoz hasonlóan egy díjtámogatott növénybiztosítási lehetőséget is felajánlani a Tagságnak az általuk tulajdonolt / bérelt területeken lévő növénykultúrák biztosítására. Igény szerint ez kibővíthető a tanácsolt területekre is, ha a cég / őstermelő  szeretne kapcsolódni ehhez a közösséghez.

 

Előnyök: kiemelt partnerség, nagyobb kockázatközösség, kedvezőbb díj, kár esetén szakmai segítség nyújtása

 

Mellékelten küldöm az igényfelmérő lapot a díjtámogatott növénybiztosításokhoz. Bármelyik magyarországi biztosító ajánlatát tudjuk közvetíteni természetesen, de az igények felmérése után szeretnénk egy biztosítónál elhelyezni a szerződéseket, hogy a volumen miatt nagyobb kedvezményt tudjunk kialkudni a Tagság részére.

 

A díjtámogatás mértéke 2020-ban is várhatóan változatlan marad a 2018-ban és 2019-ben elérthez képest, amely az „A” típusnál (összkockázatú – fagyok (téli, tavaszi, őszi) jég, tűz, vihar, aszály, felhőszakadás) 65%-os mértékű, a „B” ill. „C” típusnál pedig 40%-os volt.

A keretösszeget megnövelték 1 Mrd. forinttal, ez mindenképpen jó hír a termelőknek, mert így összesen 5 Mrd. Ft kerülhet kifizetésre.

 

UTASBIZTOSÍTÁS:

 

NOOK-2019 kóddal 10%-os kedvezmény a Kamara tagjainak a www.biztositas.hu portálon bármely biztosítónál. (A portál cégünk on-line cége, így tudjuk ezt a kedvezményt nyújtani a Tagságnak.)

A honlapon letölthető adatlapokat kell használni a 2020-as évre vonatkozó jelentkezéshez. Ezeket csak az új jelentkezőknek kell kitölteni!

 

Amennyiben a tag meglévő szakmai felelősségbiztosítási szerződésében bármilyen adatváltozást (Lakcím, szerződő, limitösszeg, fedezet kiegészítés) szeretne eszközölni, kérem, hogy ezt jelezze felénk írásban.

 

A szerződés évfordulója 2020.03.01, ezért kérjük, hogy a bejelentést legkésőbb 2020. február 01-ig tegyék meg, egyébként más teendője nincs, mivel a szerződés határozatlan tartamú.

 

A levelezésbe másolatba tegyék be Kakas Eszter kolléganőmet, mivel ő intézi a program adminisztratív feladatait. E-mail: e.kakas@greco.services

Kérdések esetén forduljanak GrECo JLT Hungary Biztosítási Alkusz Kft. munkatársaihoz:


Varga Zsolt                                                                        Kakas Eszter
Értékesítési vezető                                                          Vezető biztosítási tanácsadó
Email: z.varga@greco.hu                                               Email:  e.kakas@greco.services
Tel.: + 36 20 292 3373                                                    Tel.: + 36 1 206 9129

 

GrECo JLT Hungary Biztosítási Alkusz Kft.

Új címünk:

H-1113 Budapest

Nagyszőlős u. 11-15.

Tel.: +36 1 206 91 29

Mob.: + 36 20 292 3373

Fax: +36 1 206 91 02

mailto: z.varga@greco.hu

www.greco-jlt.com

www.jltgroup.com

 

Sajtó megjelenések

.

Média megjelenések

Partner szervezetek