Üdvözöljük
a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara honlapján!

Megjelent "A gyommagvak terjedése" c. könyv


Tisztelt Kollegák!


Sajnos nem túl gyakori az olyan alkalom szeretett szakmánkban, amikor egy új, nagyszabású szakkönyv megjelenéséről adhatunk hírt.

Ezért is van különös jelentősége annak, amikor egy 2023. novemberében megjelenő több, mint 650 oldal terjedelmű gyombiológiai tan- és kézikönyvet ajánlhatok valamennyi kamarai tagtársunk szíves figyelmükbe.

Az általam írt és szerkesztett kötet címe: „A gyommagvak terjedése”, amely naprakészen, egyedülálló részletességgel mutatja be a gyommagvak növényvédelmi szempontból legfontosabb terjedésbiológiai sajátosságait, magökológiai és -fiziológiai folyamatait, valamint azok gyakorlati összefüggéseit (további részletek a mellékelt könyvajánlóban olvashatók).

   A könyv már előjegyezhető, a könyvajánló hátoldalán lévő előrendelő lapon, amelyet 2023. október 15-ig kitöltve és jelzett címre visszaküldve  kedvezményes, kiadói áron 7990 Ft-ért kerülhet minden érdeklődő tagtársunk kezébe.

A könyvet jó szívvel ajánlom mindazon kollégáknak, akik a magbiológia összefüggéseinek mélyebb, tudományos igényű megértését, akár elméleti, akár gyakorlati munkájuk során szeretnék hasznosítani. Kiváló útmutatóul szolgál, mind a gyakorlatban dolgozó növényvédelmi szakembereknek mind a növényorvos, a növényvédelmi szakmérnök és a szakirányú PhD képzésben részt vevő egyetemi hallgatóknak. Igényes, szép ajándék lehet akár karácsonyra is.

Üdvözlettel:


Dr. Magyar László
elnök
NMNK Győr-Moson-Sopron Vármegyei Területi Szervezete

KÖNYVAJÁNLÓ:

Sajtó megjelenések

.

Média megjelenések

Partner szervezetek