Üdvözöljük
a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara honlapján!

MEGHÍVÓ - VII. TALAJÉLET KONFERENCIA ÉS SZAKKIÁLLÍTÁS


GYERE EL A TMG REAG VII. TALAJÉLET KONFERENCIA ÉS SZAKKIÁLLÍTÁSRA!

Elindult a regisztráció, ne maradj le róla!

A Talajmegújító Gazdák Egyesülete 2024. január 10-11. között szervezi meg a VII. Talajélet Konferencia és Szakkiállítást Jakabszálláson. Ez már a 7. konferenciánk lesz a regeneratív mezőgazdaság témájában, és mivel az érdeklődők száma évről évre exponenciálisan nőtt, így gondoltunk egy nagyot, és létrehoztuk az első közép-európai regeneratív konferenciát és szakkiállítást. Ebben a témában Közép-Európában még nem volt ilyen rendezvény!

 Igazán színes és hasznos előadásokat hallhatsz majd sikeres gyakorlati gazdáktól, innovatív egyetemi kutatóktól és a talajmegújítás terén sok éves tapasztalattal rendelkező hazai és külhoni szakértőktől. Többek közt a 12% feletti gazdálkodás jogszabályi feltételeiről, gyakorlati lehetőségeiről is lesz szó, illetve a növényvédelmi alternatív megoldásokról a hatékonyabb növényvédelem érdekében. Továbbá a konferenciát kiegészítettük egy nagyszabású gépkiállítással is, ahol a legnevesebb, a regeneratív rendszerhez tartozó géptechnikai gyártók széleskörű bemutatkozása tekinthető meg.

 Ezen kívül tervezünk bemutatókat (esőszimulátor, talajvizsgálatok), teret adunk a párbeszédnek, a szakmai beszélgetéseknek, és a regeneratív termelés végtermékeiből kóstolót is kínálunk.

 További részletes információ és jelentkezés: www.tmg.hu/reag

Sajtó megjelenések

.

Média megjelenések

Partner szervezetek