Üdvözöljük
a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara honlapján!

Meghívó: Magyaróvár - 200 éves


A Mosonmagyaróváron alapképzésben, vagy bármely posztgraduális képzésben végzettek részére meghívó a 200 éves jubileumi találkozóra:

Tisztelt Óvári Gazdászok!

Mint már Önök előtt is ismert, a mosonmagyaróvári Alma Mater, Akadémiánk a 2018/19-es tanévben ünnepli alapításának 200. évfordulóját.
Az ünnepi programsorozat zárásaként 2019. május 25-én Gazdász-évfolyamokon Átívelő Találkozót tartunk, melyre minden egykori hallgatónkat és oktatónkat, az egyetemi karhoz kötődő személyeket nagy tisztelettel várunk. A rendezvényt az egyetem területén felállított sátorban, valamint a várárokban, fesztivál jelleggel szervezzük meg.
Természetesen az Ön és családja részvételére is feltétlenül számítunk!
Kérjük az alábbi regisztrációs űrlap kitöltésével részvételi szándékát legkésőbb 2019. április 15-ig jelezni szíveskedjen, ahol a rendezvénnyel kapcsolatos építő jellegű ötleteit is tisztelettel fogadjuk:

https://mek200ev.sze.hu/evfolyamtalalkozo-urlap

Amennyiben lehetősége van rá, évfolyamtársait, ismerőseit, a környezetében élő óvári gazdászokat is buzdítsa az eseményen való részvételre, hogy  minél nagyobb létszámban tudjunk együtt nosztalgiázni és egy formalitásoktól mentes, kötetlen, "gazdászos" napot eltölteni.

Bármilyen kérdés esetén az alábbi elérhetőségek valamelyikén állunk szíves rendelkezésére:

Györkös Kincső
+36709494651
gy.kincso96@gmail.com

Megjelenésében feltétlenül bízva, tisztelettel:

a Szervezők

Üdvözlettel:
Nagy Sándor elnök

Sajtó megjelenések

.

Média megjelenések

Partner szervezetek