header


Felhívás növényvédelmi továbbképzésre


Felhívás növényvédelmi továbbképzésre

 

A 43/2010. (IV. 23.) FVM rendelet 21. § 8. bekezdése alapján az engedéllyel rendelkező személynek 5 évenkénti vagy folyamatos, a miniszter által meghatározott intézmények által szervezett, valamint az előírt feltételek és tematika szerinti szakmai továbbképzésen kell részt vennie.

 

A Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara Budapest-Fővárosi Szervezete

 

együttműködésben a

 

Szent István Egyetem

Kertészettudományi Karával

 

a felsőfokú növényvédelmi képzettséggel rendelkezők részére 2020. január 10-től kezdődően péntekenként (január  10., 17., 24. és 31.) a Szent István Egyetem Rovartani Tanszékén (1118 Budapest, Ménesi út 44.) továbbképzési tanfolyamot szervez.

A továbbképzés szakmai ismeretanyagának elsajátítása nem vizsgaköteles. A továbbképzésen való részvételről a Kamara tanúsítványt állít ki, ha a kötelezett a továbbképzés óráinak legalább 90%-án részt vett.

 

A továbbképzés költsége résztvevőnként 48 000 Ft, melyet banki átutalással kérünk majd teljesíteni. (A teljesítés módjáról a tanfolyam első napján adunk tájékoztatást.)

 

A továbbképzésre a jelentkezési lap kitöltésével lehet jelentkezni. A kitöltött és aláírt jelentkezési lapot elektronikus úton (beszkennelve) a Vetek.Gabor@kertk.szie.hu címre kérjük megküldeni.

 

 

További információ Dr. Vétek Gábortól kapható.

E-mail: Vetek.Gabor@kertk.szie.hu

Tel.: 06/1-305-7518


Sajtó megjelenések.További média megjelenésekVideó galériaPartner szervezetek