Üdvözöljük
a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara honlapján!

Felhívás növényorvosoknak mezőgazdasági monitoring drónok által gyűjtött adatok feldolgozására, vizsgálatára lehetőséget adó magyar nyelvű online szoftver kedvezményes igénybevételére


Felhívás növényorvosoknak mezőgazdasági monitoring drónok által gyűjtött adatok feldolgozására, vizsgálatára lehetőséget adó magyar nyelvű online szoftver kedvezményes igénybevételére

 

Kedves Növényorvos Kolléga!

A drón technológia rohamos fejlődésének köszönhetően egyre több lehetőség kínálkozik arra, hogy mindennapjainkban, a munkánk során igénybe tudjuk venni ezen eszközök segítségét, szolgáltatásait.

A nyár folyamán egy olyan fiatalokból álló kutató-fejlesztő társaságot ismerhettünk meg, akik felismerték, hogy mit sem ér a drón, ha nem áll rendelkezésre megfelelő szakember, akinek tapasztalata és tudása elengedhetetlen, illetve egy olyan szoftver, ami az összes begyűjtött adatból jól értelmezhető, a gyakorlatban is hasznosítható információkat szolgáltat.

Ennek szellemében hosszas fejlesztési és kutatási periódus után elindult a csapat saját fejlesztésű adatfeldolgozó és monitorozó platformja az AGRONmaps.

 

Az adatgyűjtésben és  - elemzésben az MTA ATK Mezőgazdasági Intézet martonvásári kollegái nyújtottak kiemelkedő segítséget

Immár rendelkezésre áll az első magyar nyelvű online szoftver a mezőgazdasági monitoring drónok által gyűjtött adatok egyszerű feldolgozására, vizsgálatára. Hazai körülmények között, hazai szakértők segítségével fejlesztett megoldás, ami könnyen és hatékonyan használható /kínai és amerikai megoldások helyett/. Honlapjukon /agrontech.hu/, illetve az alábbi linken https://youtu.be/EWqKB3Lm8to  megtekinthető Dr Vida Gyulával /MTA ATK Mezőgazdasági Intézet Martonvásár Kalászos Gabona Nemesítési Osztály tudományos főmunkatárs, osztályvezető/ készített videójuk.

Az első magyar nyelvű online szoftver tulajdonosi gárdája a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara tagjai számára nagyvonalú ajánlattal áll rendelkezésre szolgáltatásukkal.

Szaktanácsadói csomagnak nevezett termékük belépési díja jelentős kedvezménnyel 130 000 Ft +Áfa helyett 75 000 Ft + áfa díjért érhető el, továbbá a mindenkori Szaktanácsadói csomag hektár áraiból 10% kedvezmény illeti meg a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara tagjait. Nagyon fontos és példa nélküli, hogy e csomaghoz prioritást élvező feldolgozás tartozik, vagyis a vizsgálatok gyorsan készülnek el. Ezzel a nem nyilvános csomaggal olyan speciálisan kialakított kedvezményrendszer előnyeit élvezhetik a kamarai tagok, mely ezidáig példátlan.

Kamarai tagjaink a honlapunkon megjelenő belépő kóddal, és érvényes kamarai tagsági igazolványukkal jogosulttá válnak a szolgáltatás használatára és a kedvezményekre.

A belépési kódot a honlapon az AGRONmaps menüpont alatt lehet elérni. Honlap címe: https://agrontech.hu/maps-kamarai-welcome/

A szoftverszolgáltatást nyújtó cég nyitott javaslatainkra, szakmai igényeink megfogalmazására, és további fejlesztéseiket, a Növényorvosi Kamara tagjainak visszajelzései alapján kívánják megvalósítani.

Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara

Program monitor képe:

(ráklikkelve megtekinthető nagyban)

 

Sajtó megjelenések

.

Média megjelenések

Partner szervezetek