Üdvözöljük
a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara honlapján!

Az MNMNK Zala megye Szervezete szakmai webináriumot szervez


A Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara Zala megye Szervezete egyedülálló módon a Covid járványhelyzet miatt szakmai webináriumot szervez.

A rendezvényt a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara is akkreditált a szaktanácsadók számára.

A webinar programjába összesen 17 gyártó céget, illetve az ő szakembereiket hívtak meg, hogy a felvetett szakmai kérdéseket közösen vitassák meg és adják át kollégáinknak az információkat.

A program keretében öt szekcióba csatlakozhat be a hallgató: kalászos, kukorica, olajos növények (repce, napraforgó), szőlő/gyümölcs és tápanyag-utánpótlás. A szekciók február 10.-én a keszthelyi TV közreműködésével felvételre kerültek. A keszthelyi TV híradójában erről már be is számoltak. https://tvkeszthely.hu/hirek/7802-a-novenyvedelem-lehetosegeirol-tanacskoztak

A keszthelyi TV youtube csatornán keresztül teszi elérhetővé ezeket a szekciókat, a kiküldésre tervezett meghívóba ezek a linkek kerülnek beépítésre. A hallgató azt a szekciót nézi meg, amelyiket akarja és annyiszor ahányszor akarja (egy szekció 60-70 perc).
 
Az akkreditáció keretében a szaktanácsadó szekciónként 2 kreditpontot szerezhet, tehát ezzel a webináriummal összesen 10 pont szerezhető.

A webinárium lehetőségét minden megye részére 60.000 Ft hozzájárulási díj ellenében tudjuk biztosítani.

Ezen információ megyék felé történő kommunikálásában kérnénk szíves együttműködésedet!

Köszönettel és üdvözlettel,

Dr.Varga Zsolt

elnök

Sajtó megjelenések

.

Média megjelenések

Partner szervezetek