Üdvözöljük
a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara honlapján!

A járványhelyzet miatt elmaradt a 2021.11.10.-re szervezett Növényorvosi Nap!


Tisztelt Növényorvos Kollégák!Sajnálattal értesítem a Kamara Tagságát, hogy a 2021. november 10.-re tervezett 16. Növényorvosi Napot határozatlan időre elhalasztjuk.

A Növényorvosi Nap kamarák életének egyik meghatározó, központi eleme.
Egy olyan emelkedett hangvétel ünnepi rendezvény, ami amellett, hogy naprakész információkkal látja el a résztvevőket, biztosítja a keretet, hogy a kellő tiszteletadás mellett ünnepeljük kitüntetjeinket, de kitűnő lehetőség arra is, hogy az ország különböző szegleteibe elvetődött kollégák, évfolyamtársak, barátok kötetlenül tudjanak találkozni, tapasztalatot cserélni.

A szervezés során kissé előre gondolva megpróbáltuk biztosítani azt, hogy a rendezvényen résztvevő kollégák minél kevesebb kockázatnak legyenek kitéve (terület lezárása, étkezés a rendezvény lezárt területen, létszám limitálása), ennek ellenére a személyes jelenlétre regisztrálók száma messze alulmúlta az előzetes várakozásainkat, továbbá több előadó, protokoll vendég és kitüntetett is jelezte akadályoztatását, távolmaradási szándékát.

A változó feltételek mellett nem tudjuk méltóképpen, az események rangjának megfelelő formában megtartani kamarák életének legfontosabb közösségi eseményét, ezért a Kamara vezetősége a Növényorvosi Nap elhalasztásáról döntött.

Az online résztvételre regisztráltak száma azonban egyértelműen jelezte, hogy a rendezvényre nagyfokú igény mutatkozik, ezért 2021 november végi-december eleji időszakban egy online Webináriumot szervezünk.

A Növényorvosi nap kiadványa elkészült az tagjaink az előzetes terv szerint fogják kézhez kapni.
Budapest, 2021. november 5.
Dr. Labant Attila
elnök

Sajtó megjelenések

.

Média megjelenések

Partner szervezetek